maandag 19 mei 2008

Uitslag

Wat een reacties, als je maar iets belooft weg te geven! De volgende keer zal ik de voorwaarden en de sluitingstermijn duidelijker aangeven, en ook erbij zeggen in hoeveel decimalen achter de komma er geantwoord moet worden... Maar het is zo wel leuk om te zien dat de lezers ook wat achterlaten.

Maar aan alles komt een eind, en dus ook aan deze prijsvraag. Het goede antwoord was 37,9 graden (echt! Het was in de caravan warmer dan in mijn lijf) en degene die daar het dichtst bij kwam, was Ester. Zij wint een gratis doosje eitjes, af te halen bij Nicolien. Naar keuze kriel- of grote eitjes, dus rijd de aanhanger maar voor.

Afgelopen weekend was het weer drietweer. Toch hebben Maarten en Gerard platen voor de verdiepingsvloer vastgeniet op de balken. Ons huis is dus niet helemaal meer open.

Op de foto hierboven zie je de woningscheidende muur (die wordt hoog!) en op de bodem van de verdieping de platen. Er komt daar nog een laag estrichplaten (woord van de dag) overheen en dan is het een verdieping.

Je ziet op deze foto ook het metalen spant dat vandaag gebracht en bevestigd is.
Zaterdag is er ook gemetseld aan de muren van het klompenhokje bij de achterdeur. Maandagavond zijn Maarten en de metselaar daarmee verder gegaan, ondersteund door Gerard. De temperatuur is een stuk lager (nog maar 15 graden) dus iedereen draagt weer truien! Maar volgens Erwin Kroll wordt het aan het eind van de week weer 20 graden.
Hiernaast is een bovenaanzicht en zijaanzicht van de metselende mannen. Het is mooi om te zien hoe de kamers van het huis steeds meer vorm krijgen. Nou kan ik me al gaan voorstellen waar we de meubels gaan zetten.

Geen opmerkingen: