zondag 4 januari 2009

Sanitair en stipjes

Afgelopen zaterdag heeft Jos Ariës het sanitair bezorgd. Hier zie je een paar dingen liggen op zolder.

De badkuip is niet naar boven gebracht, die staat tijdelijk even opgesteld in de slaapkamer.

Je zou er zo in willen gaan, toch?
Maar hij moet eerst nog in de badkamer geïnstalleerd worden. Daarom heeft Maarten alvast een muurtje gebouwd, zodat de badkuip erin gezet kan worden.


Gerard heeft intussen op alle gipsplaten de gaatjes dichtgesmeerd, zodat de stucadoor dat niet meer hoeft te doen en in één keer alles glad kan strijken.


Zoals je kunt zien zijn de naden tussen de gipsplaten dichtgesmeerd, en zit er nu op ieder gaatje een stipje. Het ziet er best vrolijk uit.

En nu weer eens een prijsvraag. Hoofdprijs: doosje eitjes van eigen bodem. Inschrijving sluit op woensdag 7 januari 23:59. Wat is dit? Mensen die geholpen hebben met de installatie zijn uitgesloten van deelname.





4 opmerkingen:

Anoniem zei

Nou collega het ziet er fraai uit ook de smid wordt een plaatje ,fraai gezicht is het eiken spant en het mooie sanitair en de quizvraag kan ik beantwoorden !:regelapparaat voor het heerlijke douchen/baderen wat jullie omstreeks begin maart gaan doen
groetjes Jack Witjes

Anoniem zei

OOOO wat wordt het mooi.

Anoniem zei

Nog nooit zo'n ding gezien

Anoniem zei

Ik heb lang lopen nadenken, ben ik nog op tijd? Het is voor de p*sbak van Maarten een afvoer en systeem om door te spoelen
Gr.

El