vrijdag 28 maart 2008

Beton en gewond

’s Middags om 15 uur komt de betonwagen van Betoncentrale Doesburg om 3 m3 beton te leveren. Tonnie, Bertus, Dennis en Maarten lopen (rennen) heen en weer met kruiwagens en Gerard houdt de glijbaan op de goede plek, zodat het beton op de juiste plaats wordt gestort. Nicolien egaliseert het beton met een bats. Poes Cilla springt in het beton, maar springt er gelukkig ook snel weer uit. Jammer dat daar geen foto van is!


’s Avonds helpen Gerard, Sven en Dennis en Maarten met zand scheppen uit de kamer. Om 21 uur komt Maarten met een bloedend voorhoofd de caravan in. Hij heeft een baksteen uit de fundering van de kamer op zijn hoofd gekregen toen hij bukte, en Dennis net een steen naar de kruiwagen gooide. Nicolien belt de dokterspost en krijgt het advies om het te desinfecteren en er een pleister op te doen. Hij moet nog wel een tetanusprik gaan halen. Dus, jodium, pleister en kusje en Maarten kan weer aan het werk.

Hier nog een foto van de gewonde:

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Maarten en Nicolien!

Ik wens jullie veel succes met jullie verbouwing.
Hopelijk komen er niet meer gewonden! (haha)

Groetjes,
Yvonne Soethof

Judith zei

Hoi!
Natuurlijk meteen even jullie weblog bewonderd. Hij staat inmiddels in mijn favorieten, dus ik zal regelmatig een kijkje nemen naar de vorderingen.
Sterkte Maarten met je gewonde hoofd! :)
En succes met alle werkzaamheden verder!

Groetjes, Judith

Unknown zei

Hoi!
Leuk hoor, jullie weblog! Veel succes met alles, en kom maar een keertje bij ons uitpuffen als je er ff genoeg van hebt. Is straks lekker dichtbij!

Liefs, Sabine

Ester zei

Hoi hoi,

Mijn man is op dit moment hard aan het werk bij jullie, alhoewel... op dit tijdstip zal hij vast achter een biertje zitten. Zit nu met m'n zoon op schoot achter de pc, kunnen we verbouwing digitaal aanschouwen. En tuurlijk komen we af en toe langs om de verbouwing live bekijken.

Werk ze allemaal!!

Groetjes Ester en Stijn

Freddie zei

Glad to see the kiss and plaster technique works when they are older as well.